S1 |
ویژگیها و روش ازمون نشاسته |
381-1 |
G1 |
ویژگیها و روش های ازمون گلوتن |
4297 |
S2 |
رطوبت نشاسته |
4797 |
G2 |
جذب اب گلوتن (8-8) |
4297 |
S3 |
خاکستر نشاسته |
4726 |
G3 |
رطوبت گلوتن |
2705 |
S4 |
پروتیین نشاسته |
4728 |
G4 |
خاکستر گلوتن |
2706 |
S5 |
الک 100 ( قسمت 8-1 استاندارد) |
381-1 |
G5 |
پروتیین گلوتن |
2863 |
S6 |
PH نشاسته |
4727 |
G6 |
PH گلوتن (بیسکوییت بخش 11-4 ) |
37 |
S7 |
ازمایشات میکروبی نشاسته |
2843 |
G7 |
محلول سدیم هیپوکلریت (اب ژاول ) |
1994 |
S8 |
نمونه برداری غلات |
2836 |
G8 |
نشاسته اصلاح شده |
19623 |
S09 |
اندازه گیری زیرالتون |
9239 |
|
ویژگیهای میکروبیولوژیکی فراورده های غلات |
3851 |
S10 |
انیدرید سولفورو میلی گرم در کیلوگرم |
4729 |
G10 |
میکروبیولوژی زنچیره غذایی – شمارش میکروارکانیسم ها – روش کشت امیخته |
5272-1 |
S11 |
ایین کار در ازمایشکاه میکروبیولوژی |
2747 |
G11 |
میکروبیولوژی زنجیره غذایی -شمارش میکروارگانیسم ها- روش کشت سطحی |
5272-2 |
S12 |
شمارش کپک و قارچ روش پرگنه |
997 |
G12 |
میکروبیولوژی مواد غذایی و خوراک دام – شناسایی و شمارش کلی فرمها |
11166 |
S13 |
جستجو و شمارش کلی فرم |
437 |
G13 |
میکروبیولوژی مواد غذایی و خوراک دام- جستجو و شمارش اشریشیاکلی |
2946 |
S14 |
اندازه گیری ارسنیک |
4926 |
G14 |
میکروبیولوژی مواد غذایی -باکتریهای بی هوازی اسپوردار گرما دوست-روش شناسایی |
2630 |
S15 |
اندازه گیری سرب |
5427 |
G15 |
میکروبیولوژی مواد غذایی و خوراک دام-جستجو،شناسایی و شمارش کلستریدیوم پرفرنژانس |
2197 |
S16 |
اندازه گیری کادمیوم |
5836 |
G16 |
میکروبیولوژی مواد غذایی و خوراک دام-شمارش باسیلوس سرئوس شمارش کلنی |
2324 |
S17 |
اندازه گیری افلاتوکسین B1 |
6827 |
G17 |
فرآورده هاي غلات – پودرهاي نيمه آماده، گلوتن و سبوس ويژگي ها و روش هاي آزمون ميكروبيولوژيك |
3851 |
S18 |
اندازه گیری اکراتوکسین A |
9238 |
|
|
|
S19 |
اندازه گیری اکسی نیوالنول |
9240 |
|
|
|
|
|
|
|
فهرست استاندارد های ملی ایران |
|