ردیف شرح استاندارد شماره استاندارد ردیف شرح استاندارد شماره استاندارد
S1 ویژگیها و روش ازمون نشاسته 381-1

G1

ویژگیها و روش های ازمون گلوتن 4297
S2 رطوبت نشاسته 4797 G2 جذب اب گلوتن (8-8) 4297
S3 خاکستر نشاسته 4726 G3 رطوبت گلوتن 2705
S4 پروتیین نشاسته 4728 G4 خاکستر گلوتن 2706
S5 الک 100 381-1 G5 پروتیین گلوتن 2863
S6 PH  نشاسته 4727 G6 PH گلوتن (بیسکوییت بخش 11-4 ) 37
S7 ازمایشات میکروبی نشاسته 2843 G7 محلول سدیم هیپوکلریت (اب ژاول )  1994 
S8 نمونه برداری غلات 2836 G8  نشاسته اصلاح شده 19623 
S9  چربی 4798  G9  ویژگیهای میکروبیولوژیکی فراورده های غلات  3851
S10  انیدرید سولفورو میلی گرم در کیلوگرم  4729 G10 میکروبیولوژی زنچیره غذایی - شمارش میکروارکانیسم ها - روش کشت امیخته 5272-1
S11  ایین کار در ازمایشکاه میکروبیولوژی 2747  G11 میکروبیولوژی زنجیره غذایی -شمارش میکروارگانیسم ها- روش کشت سطحی 5272-2
S12  شمارش کپک و قارچ روش پرگنه 997  G12 میکروبیولوژی مواد غذایی و خوراک دام - شناسایی و شمارش کلی فرمها 11166
S13  جستجو و شمارش کلی فرم  437 G13  میکروبیولوژی مواد غذایی و خوراک دام- جستجو و شمارش اشریشیاکلی 2946 
S14  اندازه گیری ارسنیک 4926  G14  میکروبیولوژی مواد غذایی -باکتریهای بی هوازی اسپوردار گرما دوست-روش شناسایی 2630
S15  اندازه گیری سرب  5427 G15  میکروبیولوژی مواد غذایی و خوراک دام-جستجو،شناسایی و شمارش کلستریدیوم پرفرنژانس 2197 
S16  اندازه گیری کادمیوم  5836 G16 میکروبیولوژی مواد غذایی و خوراک دام-شمارش باسیلوس سرئوس شمارش کلنی 2324
S17  اندازه گیری افلاتوکسین B1 6827  G17 فرآورده هاي غلات - پودرهاي نيمه آماده، گلوتن و سبوس ويژگي ها و روش هاي آزمون ميكروبيولوژيك

3851

S18 اندازه گیری اکراتوکسین A 9238      
S19 اندازه گیری اکسی نیوالنول 9240      
S20 اندازه گیری زیرالنون 9239      

راه های ارتباطی

 آدرس :     خراسان شمالی، بجنورد، شهرک صنعتی فاز یک ، خیابان صنعت 3

 تلفن :      1373 31 32 - 058

@ ایمیل :         info@khooshezarrin.ir