نشاسته  

از محصولات شرکت نشاسته خوشه زرین نشاسته نشاسته میباشد :             

 تعریف : نشاسته پلیمری از ملکولهای گلوکز است -یا میتوان گفت نشاسته از واحدهای امیلوز و امیلوپکتین که پلیمرهایی با شاخه های بسیار گلوکز هستند تشکیل شده است . این ماده در بافتهای گیاهی بصورت دانه هایی جدا از هم یا گرانول وجود دارد که قطر انها 2 تا 100 میکرون متغیر می باشد . خصوصیت این گرانولها در گیاهان مختلف بسیار متفاوت است . از این نظر میتوانند به منزله مبنایی (از نقطه نظر مبدا) برای تقسیم بندی نشاسته های مختلف مورد استفاده قرار گیرد . گرانولها از لحاظ شکل ممکن است به صورتهای کروی – بیضی و یا چند وجهی باشند که با میکروسکوپ قابل بررسی هستند . این گرانولها دارای یک مبدا بزرگ به نام هیلام (Hilum) می باشند . که اغلب توسط حلقه های متحدالمرکزی احاطه شده اند . مهمترین منابع تهیه نشاسته ذرت ، گندم ، سیب زمینی ، برنج ، کاساوا (به نام تاپیوکا ) و ساگو می باشند . در این میان بزرگترین گرانولها (با قطر متوسط 33 میکرون ) مربوط به سیب زمینی و کوچکترین آ نها (با قطر متوسط 5 میکرون ) متعلق به برنج میباشد . فرمول کلی نشاسته n ( C6H10O5) می باشد ولی ساختار ملکولی در انها اندکی متفاوت میباشد

موارد مصرف : در کاغذ به صورت خام یا تبدیل شده به صورت اکسید یا کاتیونیک جهت افزایش قدرت و کیفیت کاغذ

در صنعت چسب  بعنوان ماده اولیه

در صنایع نخ و پارچه بافی و اهار فرش

صنایع بیسکوییت و کیک و کلوچه

صنایع گلوکز سازی

کشک و لبنیات

مواد حجیم کننده سوسیس و کالباس و همبرگر

مواد تقویت کننده ماکارونی

مواد افزودنی در خوراک دام و طیور و بسیاری صنایع

روش های تولید : نشاسته ارد گندم با دیگرروشهای : مارتین – تری فیز – هیدروسیکلون  قابل تولید است .

 
 

مشخصات محصولات :

اگر روی شماره استاندارد کلیک کنید استاندارد آن باز میشود

1-نشاسته فوق تصفیه خوراکی و صنعتی

ويژگي ها و روش هاي آزمون قسمت اول : نشاسته خوراكي گندم استاندارد 1-381

نمونه برداری نشاسته : استاندارد 2836

مشخصات شیمیایی :

ردیف مشخصه مقادیر شرکت مقادیر استاندارد شماره استاندارد
1 رطوبت 8-10 حداکثر 14 4797
2 باقیمانده الک 100 5-12 حداکثر 15 381-1 بند 1-8  
3 پروتئین 0.4 - 0.3 حداکثز 0.5 4728  
4 خاکستر کل حداکثز 0.3 حداکثر0.25 4726
5 PH 6-7 4.5-7 4727
6 حلالیت در آب سرد 1-1.8 2  

مشخصات میکروبی : استاندارد2843

ردیف مشخصه مقادیر شرکت مقادیر استاندارد
1 باکتری هوازی 100 10,000
2 کلسترید یونهای احیا کننده سولفید منفی 10
3 اشر شیاکلی منفی منفی
4 باسیلوس سرئوس منفی 10
5 کپک 10 700

 

2-نشاسته ممتاز

مشخصات شیمیایی :

ردیف مشخصه مقادیر شرکت شماره استاندارد
1 رطوبت 10-12 4797
2 خاکستر کل 0.5 - 0.3 4726
3 پروتئین 1 - 0.7 4728
4 باقیمانده الک 100 25 - 12 381-1
5 PH 5 - 3.5 4727

درباره ما

شرکت نشاسته خوشه زرین در سال 1387 تاسیس گردید و در زمینه تولید : نشاسته ، گلوتن ، خوراک دام از ارد گندم و نشاسته اکسید از ذرت و گندم و همچنین طراحی و ساخت و واردات ماشین الات خطوط نشاسته فعالیت میکند .

امار بازدید ..

بازدید امروز64
بازدید کل85207

جمعه, 01 آذر 1398 20:30

راه های ارتباطی

 آدرس :     خراسان شمالی، بجنورد، شهرک صنعتی فاز یک ، خیابان صنعت 3

 تلفن :      1373 31 32 - 058

@ ایمیل :         info@khooshezarrin.ir